Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зміна балансоутримувача спортивного комплексу «Металіст» не відобразиться на футбольній команді і її вболівальниках

Зміна балансоутримувача спортивного комплексу «Металіст» не відобразиться на футбольній команді і її вболівальниках

Про це повідомив сьогодні в ході підсумкової прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, коментуючи запит депутатів міської ради про передачу спортивного комплексу «Металіст» в комунальну власність Харкова. «Це питання внутрішнього бачення господарюючих суб'єктів. Вболівальників жодні зміни не торкнуться. Футбольний клуб «Металіст» як грав на стадіоні, так і буде грати, як продавав квитки на свої ігри, так і буде продавати. Ніякі додаткові витрати на нього не ляжуть. Для пересічних вболівальників нічого не зміниться – не стане менш комфортно і не виростуть ціни на квитки», – підкреслив він.

Губернатор зазначив, що в ході будівництва стадіону «Металіст» з міського, обласного та державного бюджетів було виділено колосальні кошти, які були вирвані з соціально-економічного розвитку міста та області і спрямовані на конкретний спортивний об'єкт.

«Кожен об'єкт, який знаходиться в комунальній власності, повинен максимально ефективно управлятися», – заявив Михайло Добкін.

Він також нагадав, що стадіон у Львові, побудований до Євро-2012, управляється державою, а стадіон у Донецьку – приватна власність президента футбольного клубу «Шахтар», і в нього не було вкладено жодної копійки бюджетних коштів.