Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Можливості інноваційних технологій в енергозбереженні сьогодні обговорювали в Харкові

Можливості інноваційних технологій в енергозбереженні сьогодні обговорювали в Харкові

Науково - практична конференція «Енергозбереження, енергетика, енергоаудит: стан, проблеми, перспективи розвитку», яка відбулася сьогодні у Харківській національній академії міського господарства, була присвячена 15-річчю виходу першого номеру Всеукраїнського журналу «Енергозбереження. Енергетика. Енергоаудит». У конференції взяли участь перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб і голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, доріг та зв'язку Олег Шаповалов. Ректор академії Володимир Бабаєв представив Валентина Дулуба в якості нового голови редакційної ради журналу.

«Для мене велика честь очолити редакційну раду журналу, який я завжди читаю з великим інтересом, тому, що з проблемами, пов'язаними з енергозбереженням та енергоеффективністю, я стикаюся в роботі кожен день. Ви навіть не уявляєте наскільки це зараз серйозно і важливо. Сьогодні існує велика енергетична залежність від Росії, але, на жаль, наші можливості, і в першу чергу власні запаси, не дозволяють відійти від цієї залежності настільки швидко, як цього хотілося б. Але за допомогою вчених нашого журналу, я думаю, ми цю проблему будемо успішно вирішувати в Харківській області.
Я дуже вдячний вам за довіру і постараюся її обов'язково виправдати. Я відкритий і готовий зустрічатися і обговорювати з вами ті чи інші робочі проблеми, що стосуються діяльності журналу і впровадження всіх наукових розробок у практичне життя», - сказав Валентин Дулуб.

Також він нагородив грамотами членів редакційної ради журналу, а його головний редактор - канд. екон. наук, професор Національного технічного університету «ХПІ» Сергій Мехович, за інформацією Олега Шаповалова, відзначений вищою відзнакою Харківської обласної ради - «Слобожанська слава». Нагорода буде вручена на найближчій сесії.

За підсумками конференції заплановано видання колективної монографії «Інноваційний прорив: теорія і практика».