Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представлений новий директор Ізраїльського Культурного Центру в м. Харкові

Представлений новий директор Ізраїльського Культурного Центру в м. Харкові

Сьогодні був представлений новий другий секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні, директор Ізраїльського Культурного Центру в м. Харкові пані Неллі Шульман. У заході взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністраціі Євген Савін, Генеральний консул Російської Федерації в Харкові Сергій Семенов, Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат, представники наукових кіл і громадськості. Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін висловив слова подяки пану Давиду Маміствалову за його внесок у розвиток ізраїльсько-українських відносин за час перебування на посаді директора Ізраїльського Культурного Центру в Харкові.

«Я хотів би подякувати Давидові Маміствалову від імені губернатора за його працю і побажати успіху на новій роботі в Києві, а також привітати Неллі Шульман на нашій території. Я думаю, що, напевно, головне в нашій з вами співпраці - це люди, з якими ви будете працювати. Я думаю, у вас все вийде», - сказав заступник голови ХОДА.

Довідка. Неллі Шульман народилася в 1977 році в Москві. Закінчила університет ім. Давіда Бен-Гуріона за спеціальностями: «Соціальна психологія», «Управління кадрами та ведення бізнесу». Очолювала Ізраїльський культурний центр при Посольстві Держави Ізраїль в Україні в Дніпропетровській та Донецькій областях в ранзі консула Посольства Держави Ізраїль в Україні.
З 10 грудня 2012 року - директор Ізраїльського Культурного Центру при посольстві Держави Ізраїль в Україні та глава представництва консульства "Натів" Південно-Східного регіону України.

Ізраїльський культурний центр в м. Харкові при посольстві Держави Ізраїль в Україні діє з лютого 1993 року і є офіційним представництвом Держави Ізраїль.
Центр веде велику культурно-просвітницьку діяльність- проводить художні виставки, концерти, зустрічі з відомими ізраїльськими діячами культури, науки, мистецтва, політики і бізнесу, а також представляє Державу Ізраїль на різних міжнародних фестивалях в Східному регіоні України.