Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

4 грудня у Харкові ЄБРР проведе презентацію Програми ділових консультаційних послуг «Business Advisory Services» для представників малого та середнього бізнесу в Харкові і Богодухові

4 грудня у Харкові ЄБРР проведе презентацію Програми ділових консультаційних послуг «Business Advisory Services» для представників малого та середнього бізнесу в Харкові і Богодухові

4 грудня Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) на безкоштовній основі проведе презентації Програми ділових консультаційних послуг «Business Advisory Services» (BAS) для представників малого та середнього бізнесу в Харкові і Богодухові. Дана Програма забезпечує доступ суб'єктів малого та середнього підприємництва до сучасних європейських фінансових інструментів підтримки бізнесу. Експерти ЄБРР продемонструють можливості BAS для малого та середнього бізнесу і успішно реалізовані проекти в Україні. Учасники заходу зможуть отримати вичерпні відповіді на питання по Програмі, а також індивідуально проконсультуватися з фахівцями з розвитку власної справи.

Презентації відбудуться о 15:00 та о 17:00 в приміщенні Харківської національної академії міського господарства (м. Харків, вул. Маршала Бажанова, 17), о 10:00 та о 12:00 у малій залі Богодухівської райдержадміністрації.

Підтвердити участь та отримати додаткову інформацію можна в Харківському регіональному фонді підтримки підприємництва по телефону: (057) 757-42-32 або e-mail: economist@kharkiv.biz.ua.

Телефон для акредитації журналістів +38 (050) 908-08-34, e-mail: makeenko@keycommunications.ua, Вікторія Макеєнко.

Довідка. BAS - це Програма Європейського банку реконструкції та розвитку, що фінансується Європейським Союзом. Також уряд Норвегії виділив кошти Програмі BAS для підтримки жіночого підприємництва в Україні. Програма сприяє підвищенню конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу і виступає гарантом професійного консалтингу в країнах дії ЄБРР. В Україні Програма BAS діє з 2010 року. Станом на серпень 2012 року, BAS-Україна підтримала 145 підприємств малого та середнього бізнесу.