Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав переможців ХІV обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена»

Михайло Добкін привітав переможців ХІV обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена»

Сьогодні у Палаці студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХІV обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена». Переможців конкурсу привітали та вручили заслужені нагороди голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов та заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

«Харків – центр освіти і науки, наше місто готове запропонувати практично весь спектр спеціальностей і дає можливість отримати вищу освіту за всіма життєво важливими напрямками. Сьогодні на перший план виходить не кількість запропонованих спеціальностей, а якість освіти, і в цьому плані Харків попереду інших центрів вищої освіти нашої країни. Висока планка, яка була встановлена ​​ще 10-20 років тому, сьогодні впевнено утримується тими, від кого це залежить, і ніхто не може зазіхати на високий авторитет Харківщини в плані підготовки висококласних фахівців», – зазначив Михайло Добкін.

Він також вручив почесні знаки «За мудрість і відданість освіті» та пам'ятні подарунки академіку НАПН України, раднику ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Олександру Бандурці та члену-кореспонденту НААН, раднику ректора Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Дмитру Мазоренку. Дана нагорода вже не перший рік вручається найбільш відомим і шанованим представникам науки Харківщини.

Довідка. У 2012 році у конкурсі взяли участь 168 викладачів із 51 вищого навчального закладу. Переможців визначали у таких номінаціях: «Декан факультету» («Завідувач відділення»), «Завідувач кафедри», «Викладач гуманітарних дисциплін», «Викладач фундаментальних дисциплін», «Викладач професійно-орієнтованих дисциплін», «Науковець», «Молодий науковець». Переможцям були вручені дипломи, нагородні статуетки «Христина» і пам'ятні подарунки.