Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін вручив почесні нагороди працівникам сільського господарства Харківської області

Михайло Добкін вручив почесні нагороди працівникам сільського господарства Харківської області

Сьогодні з нагоди Дня працівників сільського господарства найкращі аграрії області були відзначені почесними нагородами. Ордени, подяку Кабінету Міністрів України та відзнаки «Слобожанська слава» вручили голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та голова Харківської облради Сергій Чернов. «Сьогодні у цьому залі сидить багато ветеранів, які свого часу робили все можливе для того, щоб і Україна, і Харківська область були європейською та світовою житницею. Я думаю, що те покоління, яке сьогодні взяло повну відповідальність на себе, має чітко розуміти: нашим ветеранам за вас не соромно», – зазначив у своїй промові губернатор.

Зокрема, орденом «За заслуги» IIІ ступеня нагороджений тракторист-машиніст ТОВ «Агрома» Печенізького району Володимир Старіков, орденом княгині Ольги III ступеня – голова фермерського господарства «Веселе» Дергачівського району Зінаїда Каверзіна та доярка АТ «Агрокомбінат «Слобожанський» Людмила Качинська. Почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» присвоєно директору підприємства «Агрофірма Світанок» Олександру Коліснику.

Подякою Кабінету Міністрів України нагороджений голова Чугуївської РДА Володимир Лобойченко, почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава» – голова фермерського господарства «Альфа» Золочівського району Віктор Бєлінський та начальник цеху ТЕЦ ТОВ СП «Білий Колодязь» Вовчанського району Олексій Полтавченко.

Також за підсумками роботи у 2012 році було нагороджено кращі 5 районів Харківщини. За 1 місце сертифікатом на отримання цінного подарунку – автомобілю «Daewoo Sens» нагороджено Чугуївський район, за 2 місце сертифікат на 8 персональних комп’ютерів отримав Куп’янський район, сертифікат на 5 персональних комп’ютерів за 3 місце – Вовчанський район, за 4 місце сертифікат на 3 персональних комп’ютери – Великобурлуцький район та сертифікат на багатофункціональний пристрій «Самсунг» за 5 місце – Дворічанський район.