Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов привітав колектив «Хлібозаводу «Салтівський» із ювілеєм

Юрій Сапронов привітав колектив «Хлібозаводу «Салтівський» із ювілеєм

Один з найстаріших виробників хлібобулочних виробів України - харківський «Хлібозавод №3», що є часткою ПрАТ «Хлібозавод «Салтівський», відзначає своє 80-річчя. В урочистостях, що відбулися сьогодні з нагоди ювілею, взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов, керівники структурних підрозділів ХОДА. Від імені губернатора області Юрій Сапронов привітав всіх присутніх та нагородив кращих робітників хлібозаводу Почесними грамотами Харківської облдержадміністрації. За його словами, за обсягами виробництва підприємство входить до групи найпотужніших у Східному регіоні. Проте відмінною особливістю «Хлібозаводу №3» завжди було те, що його продукцію, особливо хліб «Український», ще 10 років тому просили привезти і в Київ, і в Москву.

«Сьогодні хліб «Дарницький» вашого виробництва найсмачніший хліб на території Харківської області. Його також купують і жителі прилеглих областей. Тут працюють цілі династії. Історією свого підприємства пишаєтеся і ви, пишаємося і ми. Фраза «Хліб - усьому голова» сьогодні має особливий сенс. Із 135 тонн хліба, який ви виробляєте на добу, більше 50% складає хліб соціальних сортів, ціни на який хлібозавод не змінює вже більше 2 років. Я хочу подякувати керівництву і колективу за те розуміння, яке ви надаєте органам державної влади. Тому що зростання цін на хліб, в першу чергу б'є по кишенях простих харків'ян», - сказав Юрій Сапронов.

Довідка. Хлібозавод №3 спеціалізується на виробництві житньо-пшеничних хлібів, в його асортименті 11 сортів хліба. Це єдиний в Україні хлібозавод, що виробляє хліб в унікальних автоматичних пічах.
У 2011 році хлібозаводи ПрАТ «Хлібозавод «Салтівський» увійшли до холдингу «Золотий врожай» - найбільшого виробника хліба в Європі. Сьогодні він об'єднує 39 хлібозаводів у шести областях України.