Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вручені обласні нагороди з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

Вручені обласні нагороди з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

Сьогодні в ході пленарного засідання XVII сесії Харківської обласної ради VI скликання голова облради Сергій Чернов вручив ряд почесних нагород. Зокрема, за вагомий внесок у впровадження новітніх інформаційних технологій, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку грамотою Харківської обласної ради нагороджено редактора творчої групи «Служба інформаційного мовлення» ХОД ТРК Ігоря Пятуху та заступника директора ТОВ «Укррадінвест» Олексія Сальникова.

Подяку голови Харківської облради висловлено начальнику цеху пересувних позастудійних засобів мовлення ХОД ТРК Роману Долі та директору телерадіокомпанії Красноградщини «Центр» Андрію Копитьку.

Також за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Харківщини, сумлінну працю та відданість справі Грамотами Харківської облради нагороджено трудовий колектив комунального підприємства газети «Слобідський край» та творчий колектив комунального підприємства Харківської обласної ради «Великий Слобожанський ансамбль пісні і танцю».

Теги