Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вікторія Маренич привітала працівників радіо, телебачення та зв’язку з їх професійним святом

Вікторія Маренич привітала працівників радіо, телебачення та зв’язку з їх професійним святом

Напередодні професійного свята працівників радіо, телебачення та зв’язку начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо привітала усіх працівників радіо та телебачення з їх святом. «Я б хотіла всіх радійників і телевізійників нашого рідного Харкова і Харківської області привітати з професійним святом і сказати, що доки ми, телевізійники і радійники, будемо небайдужими, доти світ буде цікавим. Я вам бажаю, щоб ви бачили навколо себе якомога більше цікавого, незвичного, і обов’язково мали можливість про це розповісти глядачам та слухачам», - сказала вона.

Крім цього, Вікторія Маренич зазначила, що традиції, які були закладені в День працівників радіо і телебачення, зародилися за активної участі саме харків'ян.

«Для мене обласне державне телебачення є рідною установою, яка, як на мій погляд, сьогодні має великі потужності для того, щоб ставити на крила багатьох молодих, талановитих, небайдужих людей. Якщо говорити про державне радіо, то славні традиції, які були закладені саме в день, який сьогодні відзначається як День працівників радіо і телебачення, були закладені не без допомоги, не без втручання і великої участі саме харків’ян – телевізійників і радійників. Також і перше незалежне телебачення в Україні з’явилось у нашому місті», - підкреслила начальник управління у справах преси та інформації.

Теги