Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області розроблена Програма розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки

В Харківській області розроблена Програма розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки

Сьогодні відбулося спільне засідання робочих груп з розробки і прийняття Харківської обласної цільової програми розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки. У засіданні взяли участь заступник голови ХОДА Євген Савін, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, в.о. голови громадської ради при ХОДА Олександр Родіонов, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та облради, представники провідних ВНЗ Харкова, члени громадської ради при ХОДА.

«Указ Президента та Постанова Кабінету Міністрів про розробку обласної цільової програми розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки виконані. Проект програми, план заходів та ресурсне забезпечення програми, де закладені питання фінансування на ці роки, підготовлені», - зазначив у своїй вступній промові Євген Савін.

Проект Програми було ухвалено одноголосно. За словами заступника губернатора, вона буде винесена на розгляд найближчої сесії Харківської обласної ради, яка відбудеться 15 листопада 2012 року.

Мета Програми - створення сприятливих умов для подальшого розвитку громадянського суспільства в регіоні, залучення громадян до процесу ухвалення публічних рішень на місцевому рівні, досягнення європейських стандартів забезпечення та захисту прав і свобод людини і громадянина.