Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні я проголосував за майбутнє країни. Михайло Добкін

Сьогодні я проголосував за майбутнє країни. Михайло Добкін

Сьогодні, 28 жовтня, відбуваються вибори до Верховної Ради України. Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь у народному волевиявленні та проголосував на виборчій дільниці за адресою: вул. Ейдемана, 6, школа № 138. «Сьогодні я проголосував за майбутнє країни. Упевнений, що ні погода, ні що-небудь інше не завадить жителям області взяти участь у голосуванні та підтримати тих кандидатів, яких вони для себе визначили. Я впевнений, що буде обрана абсолютно робоча Верховна Рада, і Харківщина буде представлена в ній найбільш гідними людьми, які створять потужне харківське лобі», – підкреслив у своєму коментарі губернатор Харківщини.

Також Михайло Добкін зазначив, що, незважаючи на погану погоду, люди активно йдуть на виборчі дільниці, а це значить, що майбутнє своєї країни їм небайдуже.

Довідка. Виборчі дільниці на всій території країни відкрилися о 8:00 за київським часом. Голосування триватиме без перерви 12 годин, після чого о 20:00 дільниці закриються для підрахунку голосів. Вперше з 2002 року вибори проходять за змішаною системою – 225 кандидатів пройдуть за партійними списками і стільки ж – в одномандатних округах. Депутати обираються на 5 років.

Постановою Центральної виборчої комісії від 12.04.2012 № 66 «Про утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі» в Харківській області створено 1688 виборчих дільниць, з них 95 – спеціальних дільниць, розташованих в лікарнях, виправних закладах та інших подібних місцях.

Всі 1593 виборчих дільниць, крім спеціальних, обладнані відеокамерами, щоб забезпечити відкритість і прозорість виборів.

Теги