Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ветерани відчувають підтримку влади

Ветерани відчувають підтримку влади

Голова Харківської обласної організації ветеранів України Анатолій Хіневич під час зустрічі з головю ХОДА Михайлом Добкіним підкреслив, що одне з основних завдань організації - зберегти і передати історію майбутнім поколінням. Він розповів, що саме на території України пройшло багато значущих в роки Великої Вітчизняної війни операцій із звільнення не тільки України, але і Європи. «І наше завдання - розповісти про це всім, - сказав Анатолій Хіневич, - історію про подвиг повинні знати не тільки в Харківській області, її повинні знати у всій Україні».

Анатолій Хіневич також підкреслив, що сьогодні вперше існує чіткий зв'язок між Харківською обласною організацією ветеранів України та обласною адміністрацією.

«Сьогодні з'явилася можливість працювати дійсно плідно. Дуже багато важливих для нас питань були вирішені завдяки допомозі Михайла Добкіна, деякі - завдяки зверненням до Верховної Ради, Кабінету Міністрів і безпосередньо до Президента, адже, коли Віктор Янукович був на з'їзді нашої організації, він сказав, щоб ми зверталися безпосередньо до нього. Ми відчуваємо підтримку влади і нам комфортно працювати», - відзначив Анатолій Хіневич.