Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові глави районних адміністрацій боролися за звання кращого

У Харкові глави районних адміністрацій боролися за звання кращого

Конкурс на кращого голову районної адміністрації м.Харкова проходить вже вдруге. Керівники районів змагалися у двох конкурсах: «Навколосвітня подорож по району» та «Зустріч іноземної делегації». Журі конкурсу очолювали голова ХОДА Михайло Добкін і Харківський міський голова Геннадій Кернес. З відривом в один бал переможцем конкурсу став Орджонікідзевський район, а Ольга Вельможна - кращим головою районної адміністрації м. Харкова 2012 року. Вручаючи нагороду переможцю, Михайло Добкін відзначив, що рівень підготовки конкурсу зріс. «Звичайно другий конкурс був на порядок вище, ніж перший. За емоціями, які були в залі, за підготовкою, за самовіддачею, за кількістю гумору. Я думаю, що сьогодні, нехай «95-й квартал» на мене не ображається, але не вони були примами цього виступу. Боротьба між районами була дуже запекла. Одне можу сказати, сьогодні переможених не було ні на сцені, ні у залі. Сьогодні була одна велика команда. Я вітаю всіх без винятку і тих, хто вболівав і тих, хто показав себе на сцені», - сказав голова ХОДА.

Як і в минулому році райони підійшли до виконання конкурсів творчо і з гумором. Голови районів співали і танцювали, на час стали акторами кіно та персонажами мультфільму, а допомагали їм у цьому народні депутати та депутати Харківської міської ради.

Ленінський район підтримали професійні артисти Володимир Мойсеєнко та Володимир Данилець, Орджонікідзевський район - грузинський ансамбль народного танцю, а Комінтернівський - Студія «95 квартал».

Теги