Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрито дошкільний підрозділ у Тернівському навчально-виховному комплексі Чугуївського району

Відкрито дошкільний підрозділ у Тернівському навчально-виховному комплексі Чугуївського району

Сьогодні відкрито дошкільний підрозділ у Тернівському навчально-виховному комплексі Чугуївського району. Заходи відбулись за участі заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Савіна. «Дуже радісно бути присутнім на відкритті дитячих садків. Дошкільний заклад для сільської місцевості – це перспектива розвитку. Цього року в області відкрито вже близько 25 нових дошкільних установ, у тому числі у складі НВК, і з кожним роком динаміка відновлення старих та відкриття нових дошкільних навчальних закладів буде зростати. Це наш пріоритет і наш обов'язок. Від імені голови облдержадміністрації Михайла Добкіна вітаю Вас з цією радісною подією», – зазначив заступник губернатора.

Також він подарував дитсадку музичний центр від Харківської обласної адміністрації та ознайомився з роботою Тернівського НВК.

Протягом декількох років в Чугуївському районі було відкрито 8 груп для підготовки дітей до навчання у школі. Сьогодні також була відкрита додаткова група у Есхарівському дитячому садку, і найближчим часом відкриється ще одна на 20 місць.