Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для нас дуже важливо, щоб вибори народних депутатів були визнані відкритими. Михайло Добкін

Для нас дуже важливо, щоб вибори народних депутатів були визнані відкритими. Михайло Добкін

У Харківській області ведеться підготовка до дня голосування, йде повноцінний виборчий процес. Вибори на Харківщині відбудуться без проблем і складнощів. Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Практично кожен день як голова облдержадміністрації я зустрічаюся з місіями спостерігачів, які у великій кількості приїжджають в Україну і в Харківську область. Для нас будь-які іноземні спостерігачі бажані, тому що їхніми очима світова спільнота зможе побачити хід виборчої кампанії та день голосування. Для нас дуже важливо, щоб ці вибори були визнані відкритими, з рівними можливостями для всіх учасників виборчого процесу, і було знято багато питань, які штучно нагнітаються навколо ситуації в нашій країні», – зазначив губернатор.

Він повідомив, що сьогодні відбулася його зустріч з делегацією ОБСЄ. Члени делегації повідомили, що кількість представників ОБСЄ у день голосування збільшиться в рази, а також з позитивного боку охарактеризували готовність Харківщини до співпраці.

«На відміну від багатьох країн в Україні і, зокрема, в Харківській області, їм забезпечений практично вільний доступ на засідання всіх дільничних і окружних виборчих комісій. Вони можуть, спостерігаючи за роботою комісій, скласти свою думку про те, наскільки відкрито і демократично йде виборчий процес і як буде забезпечена робота дільничних та окружних комісій в день голосування», – підкреслив Михайло Добкін.

Теги