Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках акції «Зроби добру справу - подаруй книгу!» вже передано майже 100 книг

У рамках акції «Зроби добру справу - подаруй книгу!» вже передано майже 100 книг

Як зазначила сьогодні начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, акція «Зроби добру справу - подаруй книгу!», яка організована управлінням спільно з Громадською організацією «Кінофестиваль  Харьковская сирень», дає можливість поділитися радістю прочитаного з тими людьми, хто в силу віку або різних інших обставин не може сам собі організувати цієї радості. «Небайдужі харків'яни, які багато читають, у яких багато літератури на руках, вирішили взяти участь у такій акції. Мета акції - дати можливість поспілкуватися з героями книг як дітям, так і людям старшого покоління. Ми очікуємо, що величезна кількість харків'ян візьмуть участь у цій акції. Тому що це можливість поділитися радістю прочитаного з тими людьми, хто з якихось причин цієї радості не може сам собі організувати. На даний момент в акції взяло участь більше 10 людей, вони передали дітям і ветеранам більше 100 книг», - сказала Вікторія Маренич.

Сама ж начальник управління у справах преси та інформації передала для шкільних бібліотек та територіальних центрів близько 20 книг.

«Я подарувала багато дитячої літератури, тому що на сьогоднішній день в сільській місцевості дитяча література особливо популярна і затребувана. Потім книги з теорії журналістики, вірші харківської поетеси. Також, так зване, дамське чтиво. Його дуже люблять читати літні жінки. Крім цього, я подарувала кілька книг Лади Лузіної, яка нині також затребувана», - додала Вікторія Маренич.