Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Державна та місцева влада і надалі будуть надавати максимальну підтримку ветеранам

Державна та місцева влада і надалі будуть надавати максимальну підтримку ветеранам

Сьогодні заступник голови ХОДА Євген Савін привітав з Днем ветерана всіх мешканців області, які брали участь у боях Великої Вітчизняної війни, а потім відновлювали регіон і нарощували його економічну, наукову і культурну міць. «Вам випала нелегка доля, непрості випробування, але ви довели всьому світові, що наших людей не можна зламати, не можна поставити на коліна. Ви вийшли переможцями з найстрашнішої в історії людства війни. І знову весь світ побачив, як була відновлена ​​з руїн величезна країна - і це теж ваша заслуга», - з такими словами заступник голови області звернувся до ветеранів.

Також Євген Савін подякував їм за активну участь у громадському житті регіону.

«Сьогодні ви на заслуженому відпочинку. Однак не залишаєтесь осторонь від найважливіших подій, займаєте небайдужу громадську позицію, приймаєте активну участь у соціальному та політичному житті області. Повірте, нам дуже важливі і необхідні ваш досвід, ваші поради та ваша участь. Президент України Віктор Федорович Янукович неодноразово відзначає і вказує, щоб влада на місцях якомога більше залучала до співпраці ветеранів та пенсіонерів. У Харківській області подібну співпрацю давно налагоджено. У свою чергу держава, уряд, обласна державна адміністрація будуть робити все, щоб надавати вам підтримку», - підкреслив він.

Також Євген Савін закликав ветеранів долучитися до роботи над Концепцією святкування 70-річного ювілею визволення Харкова від фашистських загарбників, розробка якої почнеться найближчим часом.