Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна має високі перспективи розвитку в області високих технологій

Україна має високі перспективи розвитку в області високих технологій

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко відвідав Харківський машинобудівний завод «ФЕД». Він зустрівся з керівниками та робітниками заводу, ознайомився з роботою підприємства, відповів на запитання журналістів. Зокрема, Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики зазначив, що «ФЕД» - яскраве підтвердження того факту, що Україна має дуже високі перспективи розвитку в області високих технологій.

«Для того, щоб такі підприємства як «ФЕД» мали перспективу, у нас є чітка система, - сказав Сергій Тігіпко, - зараз триває активна робота з ратифікації зон вільної торгівлі з країнами СНД. Ми готуємо зону вільної торгівлі з Туреччиною, впевнений, найближчим часом вона буде відкрита».

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики України підкреслив, що необхідно надавати всебічну підтримку підприємствам, мінімізувати втручання контролюючих організацій в їх роботу, створювати робочі місця.

«Поєднуючи всі ці фактори, ми отримаємо зростання високих технологій в Україні, - зазначив Сергій Тігіпко, - Потрібно стимулювати інвесторів, створювати робочі місця, регулювати економіку. Це ті три чинники, які допоможуть нам досягти успіхів у розвитку високотехнологічного виробництва».