Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для будь-якого учасника виборчого процесу створені рівні можливості

Для будь-якого учасника виборчого процесу створені рівні можливості

Як зазначив в ефірі програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, сьогодні в Харківській області створені всі умови для вільної участі у виборах і вільного волевиявлення громадян. «Сьогодні будь-яка політична сила і будь-який кандидат, який щиро хоче перемогти, а не імітує участь у виборчій кампанії, має абсолютно рівні можливості. Просто хтось ними користується, а хтось намагається говорити, що у нього не виходить і придумує різні причини, які йому заважають зустрітися з людьми. Якщо є щире бажання зустрітися з виборцями, то реалізувати його в Харківській області можна без проблем. Але, коли подається заявка на проведення політичного мітингу в той же самий час, коли на площі Свободи проходить Слобожанський ярмарок, а відбувається це всього 2 дні на рік, це говорить не про бажання провести зустріч з людьми тій політичній силі, яка обрала саме цей час і саме це місце для зустрічі з виборцями. Це робиться лише для того, щоб привернути до себе увагу», - сказав Михайло Добкін.

Також він додав, що сьогодні всі кандидати мають право отримати ефірний час на обласному телебаченні для того, щоб донести до широких верств населення свою точку зору і спробувати загітувати людей за себе.

«На жаль, ті політичні сили, які не бачать можливість отримати підтримку людей на Харківщині, і не намагаються цього зробити. Вони заздалегідь готують громадську думку до того, що вибори неправильні, можливості нерівні, влада створює такі умови, що працювати неможливо. Вся їх енергія і всі зусилля спрямовані лише на те, щоб дискредитувати Україну в очах світової громадськості, і виставити нашу країну в черговий раз в негативному світлі, показавши, що тут немає демократії, немає свободи. Приїзд на Харківщину великої кількості спостерігачів – це можливість спростувати всі брехливі і нечистоплотні дії «вітчизняних» політиків та очима світової громадськості дати об'єктивну інформацію про те, що тут відбувається», - підкреслив глава області.

Теги