Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав Почесних громадян міста Харкова

Михайло Добкін привітав Почесних громадян міста Харкова

Сьогодні перед початком 19-ї чергової сесії Харківської міської ради VI скликання у сесійній залі вшановували Почесних громадян міста Харкова, які не змогли взяти участь в урочистому присвоєнні цього високого звання, яке відбулося 23 серпня 2012 року під час урочистостей з нагоди Дня Харкова. Посвідчення "Почесний громадянин міста Харкова" вручив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

Зокрема, за неоціненний внесок у розвиток міста рішенням сесії Харківської міської ради звання «Почесний громадянин міста Харкова» присвоєно:

- Мирону Маркевичу - головному тренеру ФК «Металіст», Заслуженому тренеру України;
- Павлу Каркачу - ветерану органів прокуратури, прокурору міста Харкова та Харківської області з 1978 по 1988 рр., Державному раднику юстиції 3 класу, Заслуженому юристу України.

Також Михайло Добкін вручив Харківському міському голові Геннадію Кернесу диплом вищого ступеня за високий внесок в організацію та проведення Великого Слобожанського ярмарку в 2012 році в місті Харкові. Крім цього, за кращу ярмаркову експозицію місто Харків отримало головний приз Слобожанського ярмарку - кубок та диплом.