Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області бере участь у другому Міжнародному інвестиційному форумі

Делегація Харківської області бере участь у другому Міжнародному інвестиційному форумі

Делегація Харківської області бере участь у другому Міжнародному інвестиційному форумі, що проходить 20-21 вересня в м. Даугавпілс, Латвія. У складі делегації директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Сергій Авершин, радник заступника голови облдержадміністрації Юрія Сапронова, депутат Харківської міської ради Євген Шаповал, заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі.

Форум націлений на вивчення досвіду Латвійської Республіки щодо залучення інвестицій, підтримки підприємців, розгляд перспектив розвитку спеціальних економічних зон і прикордонних територій.

Делегація Харківщини відвідала виставку «Вироблено в Латгалії і Даугавпилсский товар». Також заплановано ознайомлення з діяльністю бізнес-інкубатора «Готель ідей».

«Досвід наших латвійських партнерів у стратегічному плануванні розвитку регіону, у створенні сприятливих умов для інвестування, функціонуванні мережі підтримки бізнесу та проведенні інвестиційних форумів - це те, що ми хочемо вивчити і використовувати в подальшій роботі», - зазначив Євген Шаповал.