Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Органи виконавчої влади області мають оперативно та якісно відпрацювати питання встановлення та забезпечення роботи відеоспостереження на виборчих дільницях у день виборів

Органи виконавчої влади області мають оперативно та якісно відпрацювати питання встановлення та забезпечення роботи відеоспостереження на виборчих дільницях у день виборів

Під головуванням заступника голови – керівника апарату Харківської облдержадміністрації Василя Хоми відбулась нарада, в ході якої опрацьовано алгоритм встановлення, налагодження та розбирання програмно-апаратних комплексів системи відеоспостереження на виборчих дільницях під час підготовки і проведення виборів народних депутатів України у 2012 році. В нараді взяли участь посадові особи районних державних адміністрацій, виконкомів міських рад міст обласного значення, адміністрацій районів Харкова, відповідальні за встановлення та функціонування відеоспостереження на виборчих дільницях, а також представники відділів ведення Державного реєстру виборців.

В ході наради також було обговорено порядок здійснення відеоспостереження, доступу та контролю за функціонуванням системи відеоспостереження.

«Люди, які прийдуть на виборчі дільниці, мають у повному обсязі без перешкод реалізувати своє конституційне право на вибори», - зазначив Василь Хома під час наради. З цією метою в області триває робота з уточнення та поновлення бази даних Державного реєстру виборців та виготовлення уточнених списків виборців. Списки повинні бути максимально достовірними, для цього відділи ведення Державного реєстру виборців мають забезпечити постійну ефективну взаємодію з тими органами влади, які надають інформацію про зміни статусу мешканців регіону.

Теги