Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрито автобусний маршрут «Стара Покровка - Харків»

Відкрито автобусний маршрут «Стара Покровка - Харків»

Сьогодні в селі Стара Покровка Чугуївського району відбулося відкриття нового автобусного маршруту «Стара Покровка - Харків». З цією подією селян привітав заступник голови ХОДА Андрій Моченков. Також у заході взяли участь представники дорожніх служб та Чугуївської РДА. Андрій Моченков від імені губернатора Харківської області Михайла Добкіна привітав всіх присутніх на урочистому відкритті автобусного маршруту. Побажав здоров'я і процвітання жителям села. «Спасибі вам і вашому голові за ту наполегливість, яку він проявив, доводячи те, що село розвивається і потрібно займатися питаннями транспорту в повну силу. Сьогодні, як ви бачите, результат на обличчя. Спасибі всім, хто був причетний до цього. Тепер ми розраховуємо на те, що з поліпшенням транспортного сполучення, поліпшенням вашої мобільності кількість дітей збільшуватиметься, молодь буде тут залишатися. Відповідно, село буде розвиватися. А ми вам будемо в цьому допомагати», - сказав заступник голови Харківської облдержадміністрації.

З проханням налагодити транспортне сполучення жителі села Стара Покровка близько трьох тижнів тому звернулися до голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, який в рамках робочого візиту до Чугуївського району проводив зустріч з мешканцями. За сприяння обласної та районної влади за такий короткий час  була розширена дорога, зроблені коло для розвороту автобуса і зупинка для зручності та безпеки пасажирів.

Транспорт по автобусному маршруту курсуватиме з 6.00 до 20.00, здійснюючи щодня 9 рейсів - 5 в Стару Покровку і 4 - в Харків. Сьогодні о 5.50 перший автобус вийшов на маршрут. Проїзд від села до обласного центру коштує 6 гривень. Населення Старої Покровки становить близько 1 тисячі осіб.