Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся турнір з гольфу на кубок Михайла Добкіна (доповнено)

У Харкові відбувся турнір з гольфу на кубок Михайла Добкіна (доповнено)

В Superior Golf Club відбувся Кубок Михайла Добкіна з гольфу. У ньому взяли участь найсильніші гольфісти України, Росії, Великобританії, Австралії та Південної Африки. Всього за кубок змагалися 13 команд. «Я вдячний учасникам і, звичайно ж, хочу висловити вдячність гостям турніру. Я дуже радий, що для нас вже стало доброю традицією бачити на полі друзів з різних міст та країн, які приїхали поборотися за призові місця, - зазначив перед початком церемонії вручення призів голова ХОДА Михайло Добкін, - мені б дуже хотілося, щоб саме у нас в Харкові була організована база олімпійської збірної України з гольфу. І зараз все для цього робиться».

У перший день турніру гравці виступали в індивідуальному заліку у форматі «Stableford», що передбачає підрахунок очок з урахуванням гандикапу, і у форматі «Strokeplay» - без урахування гандикапу, де гравцям нараховуються очки на підставі кількості ударів на кожній лунці. У форматі «Stableford» переможцем став Всеволод Кожемяко (46 очок), на другому місці - Олександр Трохименко (45 очок), на третьому - Олексій Єгінов (44 очки). У форматі «Strokeplay» переможцем став Дмитро Вахненко з результатом 77 ударів, на другому місці - Руслан Гаркавенко (80 ударів), на третьому - Олександр Бабич (81).

У другий день турніру відбулися командні змагання. Перемогу розділили команда представників «Superior Golf Club» (Олександр Денискін, Євген Бабич, Олександр Бабич і Ендрю Глен) та команда м. Старий Оскол (Росія) у складі Сергія Шелякіна, Євгенія Філліпенка, Дмитра Шеменіхіна і Валерія Бровкіна. Третє місце посіла ще одна команда представників «Superior Golf Club», в якій грали Валерія Сапронова, Дмитро Ольховський, Ксенія Оксеніч і Максим Поляков.