Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині будуть створені максимально сприятливі умови для роботи спостерігачів під час виборів народних депутатів України

На Харківщині будуть створені максимально сприятливі умови для роботи спостерігачів під час виборів народних депутатів України

Сьогодні голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін зустрівся з офіційними спостерігачами від міжнародної неурядової організації «CANADEM» на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року. Також у зустрічі взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, заступник голови ХОДА Олег Анпілогов. У ході зустрічі сторони обговорили питання організації чесних і відкритих виборів у Харківській області. Як зазначив Михайло Добкін, на Харківщині будуть створені всі умови для роботи різних міжнародних організацій, які бажають спостерігати за ходом виборчого процесу в країні.

«Ми раді вітати вас у місті Харкові - столиці Слобожанщини. Я хочу підкреслити, що ми як представники влади завжди готові зустрічатися з будь-якими громадськими організаціями, які виявляють бажання спостерігати за перебігом виборчої кампанії в Україні. Ми вдячні і вам особисто, і міжнародній організації «CANADEM» за проявлену позицію щодо майбутніх виборів і готові забезпечити вам всі умови для того, щоб ви могли виконати свою місію і висловити думку широкої громадськості про те, як проходить кампанія в Україні», - підкреслив глава області.

«Ми тут на запрошення вашого Президента і приїхали сюди на тривалий термін. Ми будемо у вашому прекрасному місті до дня виборів, і наша мета в цій місії - тільки спостерігати процес і скласти звіт про проведення виборів», - сказав у свою чергу офіційний спостерігач від міжнародної неурядової організації «CANADEM» Бретон Хайден МакЛауд.