Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Влада має допомогти професіоналам зробити їх роботу більш продуктивною. Михайло Добкін

Влада має допомогти професіоналам зробити їх роботу більш продуктивною. Михайло Добкін

Про це голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін повідомив на форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». «Я хочу, щоб цей форум найближчим часом був майданчиком для чиновників лише в момент привітання гостей. А потім тут повинні проходити бізнес-дискусії, тут повинні розповідати історії бізнесу, який був реалізований на території Харкова і Харківської області, тут повинні розглядатися цікаві приклади бізнесу, з яких всі зможуть почерпнути щось нове», – заявив губернатор.

Голова ХОДА зазначив, що влада просто створює умови, а роботу виконують професіонали. І влада має допомогти людям зробити їх роботу більш зручною та продуктивною. На думку Михайла Добкіна, протягом довгих років провідну роль у розвитку економіки завжди відігравала держава, і сьогодні Україна за інерцією рухається цим шляхом. Але він впевнений, що це явище тимчасове.

«Всі успішні держави довели, що тільки бізнес може бути реальним локомотивом економічних успіхів. Тому те, що Харків і Харківську область для роботи обирають великі компанії, те, що їм підходять наші умови, для нас – величезний бонус. За ними прийдуть ті, хто працює з ними, хто вірить в їх репутацію. А для нас найголовніше – щоб локомотиви бізнесу повірили в нашу репутацію. Наша позиція – якщо ми пообіцяли, ми виконаємо. І від цієї позиції ми не відступимося», – підкреслив Михайло Добкін.