Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочався IV Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»

Розпочався IV Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»

У Харкові розпочався IV Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Форум націлений на розгляд практичних кроків міжнародної економічної інтеграції, демонстрацію існуючих можливостей і перспектив розвитку провідних промислових кластерів Харкова і Харківської області – регіону, всесвітньо відомого потужним машинобудівним комплексом і транспортною логістикою, високоефективною енергетикою та ІТ-технологіями, величезним потенціалом у сфері науки і сільськогосподарського виробництва.

У програмі Форуму пленарні засідання «Стратегія економічних реформ», «Будуємо країну майбутнього: час дій», а також панельні дискусії: «Харківська область і м. Харків – створення ефективних механізмів взаємодії з інвесторами», «Інвестиції в інновації», «Високопродуктивне сільське господарство»,«Проекти підвищення конкурентоспроможності м. Харкова та Харківського регіону»,«Ефективний міський розвиток: містобудування, інфраструктура, інноваційний підхід у реформуванні житлово-комунального господарства»,«Харківський регіон – підтримка малого і середнього бізнесу».

У Форумі візьмуть участь представники дипломатичних місій з 16 країн, серед яких Посол Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні та Посол Республіки Ірак в Україні. Крім того, у Форумі візьмуть участь іноземні делегації з 7 регіонів-партнерів Харківської області та 4 міст-партнерів м. Харкова.

Співорганізаторами Форуму спільно з Харківською облдержадміністрацією та Харківською міськрадою виступають Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України та провідна консалтингова компанія світу «PricewaterhouseCoopers».

Теги