Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ході етнофестивалю «Печенізьке поле» відбудеться шоу світло-музичних фонтанів

В ході етнофестивалю «Печенізьке поле» відбудеться шоу світло-музичних фонтанів

15 вересня в ході етнофестивалю «Печенізьке поле-2012» відбудеться унікальне шоу світло-музичних фонтанів. Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив головний режисер фестивалю Олександр Бінус. «Ця розробка з'явилася зовсім нещодавно, ми будемо другими в цьому експерименті. На музику наших українських авторів буде накладено 15-хвилинне світло-музичне шоу фонтанів. Фонтани будуть досягати в довжину метрів 60 -70, а у висоту будуть підніматися на 25 метрів», - повідомив він.

Також у ході фестивалю відбудуться поросячі перегони, які в минулому році дуже сподобалися глядачам. Новинкою цього року стане конкурс баяністів, гармоністів та акордеоністів, в якому візьмуть участь близько 50 музикантів.

Також вперше в цьому році в рамках фестивалю працюватиме контактний зоопарк.

«Поки не буду говорити, які там будуть тварини, зараз ведуться переговори, і ми визначаємося з тим, як це можна зробити, щоб це було і цікаво відвідувачам, і безпечно», - підкреслив Олександр Бінус.

За його словами, на фестивалі буде обладнано 5 різних майданчиків для фотографування, фотографії звідти можна буде безкоштовно отримати через мережу Інтернет. Також для зручності гостей буде обладнана парковка для велосипедів на 30-40 місць.