Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдяки реалізації раніше ухвалених на Координаційних нарадах заходів дотримання законності в регіоні характеризується як стабільне

Завдяки реалізації раніше ухвалених на Координаційних нарадах заходів дотримання законності в регіоні характеризується як стабільне

Про це на Координаційній нараді керівників правоохоронних органів Харківщини з питань стану протидії злочинності та корупції у першому півріччі 2012 року повідомив заступник голови ХОДА Олег Анпілогов. Виступаючи на нараді, він підкреслив ті питання, що визначені керівництвом області як пріоритетні. Серед них необхідність вжиття додаткових організаційно-практичних заходів, спрямованих на виявлення кримінально-правових діянь у сфері несвоєчасної виплати заробітної плати, в першу чергу на економічно активних підприємствах, виплати зарплати «в конвертах», а також несвоєчасною виплатою обов'язкових платежів до Пенсійного фонду.

«Також мова йшла про необхідність активізації боротьби всіх суб'єктів, уповноважених законодавством на боротьбу з корупцією, у сфері адміністративної корупції. Перш за все цю роботу необхідно проводити в сфері законності розпорядження органів державної влади на місцях державними земельними фондами, особливо сільськогосподарського призначення.

Також акцентовано увагу на необхідності забезпечення під час проведення передвиборчої кампанії режиму законності для реалізації суб'єктами виборчого права своїх прав і свобод.

Я вважаю, що розроблені в ході Координаційної наради заходи при їх ефективній реалізації позитивно вплинуть на стан законності в регіоні», - сказав Олег Анпілогов.