Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб подякував будівельникам за участь у підготовці до Євро-2012

Валентин Дулуб подякував будівельникам за участь у підготовці до Євро-2012

«Особливо хотілося б відзначити тих будівельників, які брали участь у підготовці та проведенні Євро-2012. Те, що було зроблено в такі терміни – це по-справжньому громадянський, героїчний вчинок. На сьогоднішній день ми можемо констатувати, що на тому ж стадіоні «Металіст» за час підготовки до Євро-2012 була побудована Південна, оновлена ​​Східна, реконструйовані Північна і Західна трибуни. Був облаштований комплекс футбольного поля площею 8 тис. 460 кв. м, легкоатлетичні сектори площею 7 тис. 337 кв. м – і арена відкрила двері для 38 600 глядачів», – зазначив у ході урочистого прийому з нагоди Дня будівельника перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

За його словами, рівень підготовки об'єктів Євро-2012 – це велика заслуга будівельників, і всіх, хто брав участь у виконанні робіт. Також перший заступник губернатора нагадав про реконструкцію Міжнародного аеропорту «Харків», будівництво доріг і благоустрій прилеглої території.

«В аеропорту був побудований новий термінал площею 20 тис. кв. м, який обслуговує 1300 пасажирів на годину. Потужність аеропорту збільшилася вдвічі до 2550 пасажирів на годину. Термінал виглядає сучасно, і багато вболівальників, які відвідали матчі Євро-2012 в Харкові, були вражені цією спорудою. Аеропорт працював чітко, як годинник. Під час Євро-2012 в окремі дні він приймав по 100 літаків в день», – підкреслив Валентин Дулуб.