Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фестиваль сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» 2012 року відкриває молоді таланти Харківщини

Фестиваль сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» 2012 року відкриває молоді таланти Харківщини

17 листопада 2012 р. у Харківському музичному училищі ім.Б.М.Лятошинського відбудеться обласний відбірковий конкурс ХІІІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута - 2013». Всього участь у конкурсі візьмуть понад 5 тисяч виконавців з усіх областей України та АР Крим, а його переможці - сольні та гуртові виконавці поп-, рок-, акустичної та інструментальної музики, автентичного фольклору, народних обрядових дійств, отримають право гідно представляти свій регіон у фіналі конкурсу у 2013 році у Києві.

Майже 90% відомих сьогодні в Україні та за її межами вітчизняних виконавців були відкриті «Червоною рутою». Серед них: Руслана, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Катя Чіллі, Альоша, гурти: “ВВ”, “Скрябін”, “Тартак”, “Піккардійська терція”, “Танок на майдані Конго” та інші.
Заявки на участь у конкурсі приймаються у Харківському музичному училищі ім. Б.М. Лятошинського (вул. Червоношкільна набережна, 1-А) телефон для довідок: 732-94-42; ел. адреса для отримання форм заявок: hmu1952@mail.ru

У межах конкурсу також відбудеться практичний семінар з українського автентичного фольклору за участі провідних фольклористів України.

Довідка. Співорганізаторами відбіркового конкурсу є управління культури і туризму ХОДА, Харківське музичне училище ім. Б.М. Лятошинського. Конкурс проходить за підтримки Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА, Головного управління освіти та науки ХОДА.

 

Сайт фестивалю «Червона рута»- www.chervonaruta.info