Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рейтингу міст і районів Харківської області з соціально-економічного розвитку за I квартал перше місце посіли Зміївський і Харківський райони

У рейтингу міст і районів Харківської області з соціально-економічного розвитку за I квартал перше місце посіли Зміївський і Харківський райони

Підбито підсумки рейтингу міст і районів Харківської області з соціально-економічного розвитку за I квартал поточного року. Про це заявив віце-губернатор Юрій Сапронов. Серед районів перше місце розділили Зміївський район (голова РДА Євген Мураєв) і Харківський район (голова РДА Віталій Збукар). У рейтингу за 2011 рік вони посіли 9 та 6 місця відповідно.

На 3 місці - Шевченківський район (голова РДА Віталій Лахно, 11 місце за підсумками 2011 року). 4 місце розділили Великобурлуцький район (голова РДА Володимир Криничанський, 25 місце за підсумками 2011 року) і Красноградський район (голова РДА Микола Муригін, 1 місце за підсумками 2011 року).

Останнє 27 місце посів Валківський район (голова РДА Микола Малявін, 21 місце за підсумками 2011 року), 26 - Коломацький район (голова РДА Володимир Кужель, 16 місце за підсумками 2011 року), 25 - Борівський район (голова РДА Микола Кравцов, 27 місце за підсумками 2011 року).

Заступник голови ХОДА також акцентував, що значного прогресу за I квартал досягли Печенізький (голова РДА Олександр Гусаров), Нововодолазький (голова РДА Світлана Ротач), Лозівський (голова РДА Богдан Рева), Золочівський (голова РДА Ігор Горішній) райони.

«Деякі голови районів недостатньо уваги приділяють різним складовим соціально-економічного розвитку, але ж за кожним показником стоять і людські долі, і добробут мешканців Харківщини, і комфортність їхнього проживання в населених пунктах», - підкреслив Юрій Сапронов.