Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін і Геннадій Кернес побажали якнайшвидшого одужання потерпілим під час вибуху на Червонодонецькій ДКС і у ДТП в Харкові

Михайло Добкін і Геннадій Кернес побажали якнайшвидшого одужання потерпілим під час вибуху на Червонодонецькій ДКС і у ДТП в Харкові

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес та заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергій Кацуба відвідали постраждалих під час вибуху на Червонодонецькій дотискувальній компресорній станції, які госпіталізовані в опіковий центр Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова, і побажали їм якнайшвидшого одужання.

Також вони зустрілися з родичами співробітників ГПУ «Шебелинкагазвидобування», і запевнили, що постраждалим буде надана вся необхідна допомога. Сергій Кацуба повідомив, що всі витрати з лікування та реабілітації бере на себе «Нафтогаз України». Також «Нафтогаз України» планує перерахувати кошти на придбання обладнання для лікарні швидкої допомоги.

Крім того, Михайло Добкін і Геннадій Кернес відвідали постраждалих у ДТП, яке трапилося 11 липня на перехресті вул. Роганська та вул. Грицевця. Як повідомив Харківський міський голова, місто надасть потерпілим матеріальну допомогу.

Довідка. 11 липня о 08:50 під час запуску після проведених ремонтних робіт машини №2 РМК – 10 Компресорного цеху I ступеню Червонодонецької дотискної компресорної станції стався вибух із подальшим запаленням обладнання. Під час вибуху постраждало 7 працівників ГПУ «Шебелінкагазвидобування».

11 липня о 07:40 у м. Харків на перехресті вул. Роганська та вул. Грицевця сталася ДТП, в результаті котрої 2 особи загинуло та 16 осіб постраждало. З них 11 осіб госпіталізовано до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова, 5 осіб до Обласної клінічної лікарні – Центру медицини катастроф.