Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Троє з 11 госпіталізованих до лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги постраждалих у ДТП вже виписані

Троє з 11 госпіталізованих до лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги постраждалих у ДТП вже виписані

Як повідомив сьогодні заступник головного лікаря з хірургії Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова Андрій Козаченко, постраждалих в ДТП, що сталася сьогодні вранці в м. Харків на перехресті вул. Роганська та вул. Грицевця почали доставляти в лікарню з початку десятої ранку. В 9:42 був доставлений останній постраждалий.

«Всього доставлено було 11 постраждалих, з них 1 у важкому стані, 2 постраждалих у стані середньої тяжкості, стан решти розцінюється як відносно задовільний. За віком це пацієнти від 19 до 74 років: 6 чоловіків і 5 жінок. Травми стандартні для такої ситуації: закрита черепно-мозкова травма і скелетна травма з пошкодженням кінцівок. З 11 обстежених, 3 людини отримали допомогу амбулаторно і вже покинули стаціонар. На даний момент на лікуванні в лікарні залишається 8 осіб», - сказав Андрій Козаченко.

За його словами, швидше за все завтра, після завершення всіх обстежень, половину постраждалих, яких доставили у даний медичний заклад теж випишуть.