Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні в країні існує жорстка вертикаль влади. Михайло Добкін

Сьогодні в країні існує жорстка вертикаль влади. Михайло Добкін

«Найголовніше, що сьогодні в країні існує жорстка вертикаль влади, не по відношенню до людей, а за ступенем виконання тих завдань, які виходять з Києва та реалізуються на місцях. Для мене немає проблеми зняти телефонну трубку урядового зв'язку і додзвонитися до Президента, міністра або керівника агентства і т. д. Це дає можливість в особистому режимі дуже швидко донести якусь проблему і отримати на неї адекватне рішення», - сказав сьогодні в ході брифінгу за підсумками візиту до Харківського обласного госпіталю інвалідів війни голова ХОДА Михайло Добкін.

Як додав Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, центральні органи влади, в свою чергу, намагаються максимально виконувати ті прохання, з якими до них звертаються регіони.

«Ми чудово розуміємо, що ми пишемо закони, затверджуємо їх, але основна передова в регіонах. Тут надаються послуги людям. Тому ми намагаємося якомога частіше приїжджати і максимально виконувати ті прохання, з якими до нас звертаються регіони», - зазначив Сергій Тігіпко.