Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кількість перевірок на підприємствах повинна бути різко скорочено

Кількість перевірок на підприємствах повинна бути різко скорочено

Про це повідомив на нараді «Соціальні ініціативи Президента України» віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. «Президент жорстко попередив усіх силовиків про ті перевірки, які нескінченно проводяться по нашим підприємствам, - зазначив Сергій Тігіпко. - Ми сьогодні повинні допомогти підприємствам і підприємцям вижити, приносити дохід і поповнювати державний бюджет. А перевірки - це те, що найбільше турбує підприємства. Було отримано безліч скарг з цього питання. Якщо ми не змінимо ситуацію, підприємці будуть йти в тінь або взагалі виїжджати з країни».

Віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики також наголосив, що згідно із законодавством, перевірки повинні проводитися не частіше одного разу на рік.

«Якщо керівники перевіряючих організацій з цим не згодні, треба міняти керівників. Це відноситься до служби безпеки України, до прокуратури, до МВС і до всіх інших контролюючих організацій. Будуть проведені соціальні опитування, що нам покажуть, хто перевіряє і по скільки разів. Визначимо рівень корупції і, повірте, рішення потім буде прийматися дуже швидко », - сказав Сергій Тігіпко.

Теги