Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діяльність Державної податкової служби багато в чому визначає соціально-економічну стабільність в Харківській області

Діяльність Державної податкової служби багато в чому визначає соціально-економічну стабільність в Харківській області

4 липня 2012 року заступник голови – керівник апарату ХОДА Василь Хома взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника Державної податкової служби України у Харківській області. Він зазначив, що податкова служба є одним із ключових підрозділів структури виконавчої влади України.

«Діяльність податкової служби багато в чому визначає соціально-економічну стабільність в Харківській області. Завдяки чіткій роботі податкової служби та зміцненню фінансової дисципліни виконуються програми в галузі освіти, охорони здоров'я, соціальної політики. Ваша робота повинна вміло поєднувати в собі інтереси держави і приватного бізнесу, від вас залежить своєчасне наповнення бюджету і розвиток підприємництва. Ви повинні бути тим стимулом, який сьогодні формує економіку країни», - зазначив Василь Хома.

Він побажав податківцям Харківської області міцного здоров'я, щастя, успіхів у роботі, наснаги у виконанні нових завдань та вручив нагороди обласної державної адміністрації кращим працівникам Державної податкової служби у Харківській області.