Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переможці малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини» отримали почесні нагороди

Переможці малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини» отримали почесні нагороди

Відбулося урочисте нагородження переможців малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини» серед учнів 3-8 класів загальноосвітніх шкіл міста та області. Почесні призи юним спортсменам вручили заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін, начальник Головного управління з питань сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, Начальник Головного управління освіти ХОДА Роман Шаповал і почесний громадянин Харкова, чемпіон, заслужений майстер спорту Юрій Поярков.

«Я радий сьогодні вітати в цьому залі переможців, радий привітати кращі команди нашого міста та області. Хочу від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна привітати вас і побажати всього самого найкращого. Хочу побажати вам успіхів не тільки в спорті, але і в навчанні, і нехай ваше життя буде радісним і успішним»- зазначив Євген Савін.
У свою чергу Юрій Поярков побажав учасникам Олімпійських ігор гідно прийняти всі випробування, які зустрінуться їх на шляху. На його думку, для цього школярам необхідно міцне здоров'я і вірні друзі. «Ви - наше майбутнє! Спасибі й удачі вам», - сказав почесний громадянин Харкова.
Переможці малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини» отримали сертифікати на придбання путівок, які дозволять їм відпочити на березі Чорного моря, а також медалі та пам'ятні знаки.