Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін та Сергій Чернов привітали 2 журналістів Харківщини з присвоєнням почесного звання «Заслужений журналіст України» (доповнено)

Михайло Добкін та Сергій Чернов привітали 2 журналістів Харківщини з присвоєнням почесного звання «Заслужений журналіст України» (доповнено)

Сьогодні на початку пленарного засідання XIII сесії Харківської обласної ради голова Харківської ОДА Михайло Добкін та голова Харківської обласної ради Сергій Чернов привітали оглядача комунального підприємства «Газета «Харьковские известия» Харківської міської ради» Олександра Шарікова та редактора творчої групи «Служба інформаційного мовлення» радіомовлення Харківської обласної державної телерадіокомпанії Ганну Хлистун з присвоєнням почесного звання «Заслужений журналіст України». Відповідний Указ підписав Президент України Віктор Янукович 6 червня 2012 року.

За словами журналіста з 35-річним стажем Ганни Хлистун, отримання такої нагороди - дуже приємне та почесне.

«Я ніколи про це не думала. Приємно, що мій скромний внесок був помічений, оскільки поряд зі мною працюють десятки журналістів, рівень професіоналізму яких нітрохи не нижчий, а може навіть і вищий. Здається, за останні 5-10 років це другий випадок, коли таке високе звання присвоєно пересічному журналісту, який ніколи не був керівником якогось ЗМІ», - зазначила Ганна Хлистун.

Як зазначив Олександр Шаріков, для нього така нагорода була справжньою несподіванкою, але дуже приємною.

«Присвоєння такого високого звання в спортивній журналістиці буває дуже рідко. Тому я вважаю, що ми зробили свій, хоч і невеликий, внесок у пропаганду спорту та фізичної культури. Наша задача - відновити та залучити той інтерес до спорту і культури, який був загублений. Для цього новини повинні бути цікавими. Треба шукати, знаходити такі підходи, слова, щоб людям було цікаво», - підкреслив Олександр Шаріков.