Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міжвідомчий регіональний штаб з безпеки та правопорядку під час проведення матчів Євро-2012 в Харкові працюватиме до 2 липня

Міжвідомчий регіональний штаб з безпеки та правопорядку під час проведення матчів Євро-2012 в Харкові працюватиме до 2 липня

Міжвідомчий регіональний штаб з безпеки та правопорядку під час проведення матчів Євро-2012 в Харкові працюватиме до 2 липня. Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції заступник голови – керівник апарату ХОДА, начальник міжвідомчої регіонального штабу Василь Хома. Він також підкреслив, що буде узагальнено весь досвід, який напрацьовано в ході підготовки до чемпіонату та при проведенні матчів. Цей досвід в подальшому буде використаний не тільки для проведення матчів європейського рівня, але й місцевих масових заходів. «Дуже важливо, щоб ми не розгубили і систематизували цей досвід, і змогли удосконалити систему роботи щодо забезпечення безпеки та правопорядку», – заявив Василь Хома.

За його словами, штаб працював як за галузевим, так і за об'єктовим принципом. На кожному об'єкті, який займався обслуговуванням чемпіонату, були об'єктові штаби, а також працювала команда з обміну інформацією.

«У нас інформація йшла по декількох напрямках: від відповідних галузевих служб і від об'єктових штабів. У нас було створено 10 об'єктових штабів, які моніторили ситуацію на місці і ми від них отримували інформацію, а також ми використовували інформацію, яка приходила до нас від відповідних служб. У регіональному штабі кожен день чергувало 2 представники від відповідної служби і Головного управління по взаємодії з правоохоронними органами, а в дні проведення матчів всі співробітники служб з 9 до 24 годин перебували в штабі і готові були реагувати», – повідомив начальник штабу.

Теги