Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав Віталія Алексейчука зі вступом на посаду голови Дергачівської РДА

Михайло Добкін привітав Віталія Алексейчука зі вступом на посаду голови Дергачівської РДА

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін представив нового керівника Дергачівської районної адміністрації Віталія Алексейчука адміністративно-господарському активу району. Голова області подякував за ефективну і самовіддану роботу Володимиру Кацубі, який очолював район з 2010 року, а також побажав новому керівнику Дергачівщини Віталію Алексейчуку мудрості та успіхів у розвитку району.

«Всі завдання, які ставить перед нами український народ, вимагають постійної кадрової роботи, багато державних органів влади вимагають постійного припливу «нової крові». Володимир Кацуба - дуже сильний керівник, і заяву про звільнення він написав тому, що буде балотуватися у Верховну Раду. Будемо вважати, що Володимир Михайлович відправляється в 5-річне відрядження, де він принесе багато користі всій державі. Він підняв планку Дергачівського району на дуже високий рівень, тому тут нам потрібна людина, яка без розгойдування і тривалого входження в курс справи продовжить розпочате, і Віталій Алексейчук якраз така людина. Віталій Володимирович знайомий з роботою державного чиновника не з чуток, у тому числі і в Дергачівському районі, де він починав свою кар'єру держслужбовця. Хочу також сказати, що провівши Євро-2012, ми в Харківській області розпочали будувати Європу, і люди відкрили собі іншу Україну. Я пропоную Віталію Володимировичу підключитися до цієї роботи і почати будувати Європу в Дергачівському районі», - з такими словами глава області звернувся до Віталія Алексейчука.

Також нового голову Дергачівського району привітали зі вступом на посаду голова Дергачівської районної ради Михайло Бушев, ректор Національного університету внутрішніх справ, депутат Харківської обласної ради Олександр Бандурка.