Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Микола Азаров ознайомився з роботою філії Харківського обласного управління АТ «Ощадбанк» в Червоному Донці

Микола Азаров ознайомився з роботою філії Харківського обласного управління АТ «Ощадбанк» в Червоному Донці

Сьогодні під час робочого візиту до Харківської області Прем’єр-міністр України Микола Азаров разом з головою ХОДА Михайлом Добкіним та головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим ознайомився з роботою територіально відокремленого безбалансового відділення №10020/0475 філії – Харківське обласне управління АТ «Ощадбанк». Сьогодні в цьому відділенні планується здійснити компенсаційні виплати 19 вкладникам. Під час спілкування із Прем’єр-міністром, відвідувачі «Ощадбанку» наголосили, що цього разу процес виплати компенсацій організований набагато краще, ніж у 2008 році. За їх словами, якщо раніше для того, щоб отримати гроші, необхідно було тривалий час провести у чергах, то нині вже через місяць після подання заявки вкладників було запрошено до відділення для отримання компенсації.

За результатами огляду Микола Азаров подякував керівництву області та співробітникам банку за якісно організовану роботу.

Також Прем’єр-міністр України поспілкувався з жителями Червоного Донця, відповів на їх запитання.

Довідка. АТ „Ощадбанк” - один із найбільших фінансових інститутів української держави, що має найрозгалуженішу мережу установ - близько 6000, з яких 312 підпорядковані філії-Харківське обласне управління АТ „Ощадбанк”.
31 грудня 1991 року Ощадбанк зареєстровано в Національному банку України як самостійну банківську установу – Державний спеціалізований комерційний ощадний банк України. Державний банк сьогодні – символ стабільності та надійності. За основними показниками своєї діяльності він входить у трійку лідерів вітчизняного банківського ринку. Це єдиний в Україні банк, що має закріплену Законом України „Про банки і банківську діяльність” державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку.
За п’ять місяців 2012 року чистий прибуток ТВБВ №10020/0475 склав 808,9 тис. грн., що на 431,7 тис. грн., або в 2,1 рази більше рівня 2011 року.
 Кошти, залучені від клієнтів складають 35 251,2 тис. грн., з них строкові депозити фізичних осіб 24 830,8 тис. грн., кошти до запитання фізичних осіб 8 196,5 тис. грн., кошти юридичних осіб 2 223,9 тис. грн. і порівняно з початком року збільшились на 5 222,2 тис. грн. Кредитний портфель складає 4078,4 тис. гривень. Заборгованість з платежів до бюджети усіх рівнів, позабюджетних цільовим фондів, за енергоносії та з виплати заробітної плати відсутня.