Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Почав свою роботу третій туристсько-інформаційний пункт

Почав свою роботу третій туристсько-інформаційний пункт

Відбулося відкриття третього туристсько-інформаційного пункту. На відкритті булі присутні заступник голови Харківської державної обласної адміністрації Євгеній Савін, начальник управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Дмитро Кузнєцов, директор Харківського обласного туристсько-інформаційного центру Денис Дармостук.

Як зазначив Євген Савін, пункт розташований на 12-му км траси Харків-Бєлгород - одній з найжвавіших в Харківській області трас.

«Цей пункт ми в першу чергу відкриваємо для наших сусідів - туристів з Росії, - сказав Євгеній Савін, - тут можна буде отримати інформацію про історичні місця і туристичні об'єкти нашої області, про об'єкти туристичної інфраструктури, які розташовані на території Харкова і області. Тут же можна буде також подивитися чудову книгу про Харківську область. Основна ідея книги – це люди, це емоції, це наша історія, наші свята і багато що інше. Для цієї книги було використано безліч фотографій наших харківських фотографів, і я упевнений, відкривши її, людина одразу закохається в Харківську область і захоче приїхати сюди ще не раз».