Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін зустрівся представниками ветеранських організацій Барвінківщини

Євген Савін зустрівся представниками ветеранських організацій Барвінківщини

31 травня в рамках робочої поїздки до Барвінківського району заступник голови ХОДА Євген Савін зустрівся з представниками громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», організації ветеранів Харківської області та воїнів-інтернаціоналістів. У зустрічі також взіли участь голова Барвінківської РДА Іван Бовдуй, начальник управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ХОДА Володимир Зінченко, голова Харківської обласної організації ветеранів України Анатолій Хіневич, голова Харківської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Анатолій Вінник, сільські голови Барвінківського району.

У ході зустрічі Євген Савін розповів ветеранам основні напрямки стратегії розвитку Харківської області на 2012 рік, пояснив сутність соціальних реформ, які проводяться у державі, а також вручив нагороди – Слобожанська почесна відзнака «Чорнобильська пошана».

«Президент України, уряд і місцева влада докладають всіх зусиль, щоб забезпечити гідне життя, перш за все, для тих, завдяки кому існує наша держава. І саме ви - ветерани, чорнобильці і воїни-інтернаціоналісти - заслужили право на те, щоб держава вас підтримувала і захищала» - зазначив він.

Також під час спілкування з ветеранським активом було обговорено ряд актуальних питань. Зокрема, мова йшла про медичне обслуговування ветеранів та соціальні виплати їм, ремонт районного будинку культури, виплата вкладів Ощадбанку, ремонт шкіл тощо. Всі питання, з якими мешканці району звернулися до заступника голови облдержадміністрації, взято на особистий контроль.

Також у ході робочої поїздки Євген Савін відвідав Курульський НВК, на території якого розташований позаміський заклад оздоровлення та відпочинку дітей «Барвінок». Заступник голови області перевірив готовність дитячого табору до оздоровчого періоду та подякував керівництву закладу за створення сприятливих умов для навчання та відпочинку дітей.