Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

П’ять юних харків’ян зустрілись з Президентом України

П’ять юних харків’ян зустрілись з Президентом України

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича з дітьми, які приїхали з усіх регіонів держави. На запрошення Президента від Харківської області приїхали п’ять харків’ян. Очолив делегацію від нашої області заступник голови обласної державної адміністрації Євген Савін.

Харків’яни, які приїхали в гості до Президента: переможець VІ (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії Антон Марчук, переможниця ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики та хімії, переможниця ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України Анна Ніконова, переможець фінального етапу Всеукраїнського турніру юних математиків, переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України Дмитро Плигун, переможниця фінального етапу Всеукраїнського турніру юних математиків Карина Трофімова, учасниця та переможниця районних конкурсів художньої самодіяльності з вокального співу Марина Лисова, яка виховується у дитячому будинку сімейного типу подружжя Мітченко у Барвінківському районі.

«Наше покоління несе відповідальність за те, щоб ви отримали можливість реалізувати себе в житті, отримати достойну освіту, зберегти здоров’я, займатися улюбленими справами», - сказав Президент, звертаючись до юних українців. Він звернув особливу увагу на важливість для кожного з них знайти свій шлях у житті, обрати професію, яка принесе задоволення їм та буде корисною для держави.

Під час зустрічі Президент привітав харків’янку Анну Ніконову, якій сьогодні виповнилось 15 років, з днем народження.

Для дітей провели екскурсію по Адміністрації Президента та Будинку Городецького.