Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав працівників науки з їхнім професійним святом

Михайло Добкін привітав працівників науки з їхнім професійним святом

Сьогодні у малій залі Будинку рад за участю голови Харківської ОДА Михайла Добкіна відбулися урочистості з нагоди святкування Дня науки. У заході також взяли участь заступник голови ХОДА Євген Савін, перший заступник голова Харківської обласної ради Олена Олешко, начальник ГУ освіти і науки ХОДА Роман Шаповал.

«Наше рідне місто багато чим відрізняється від великих славних міст України. Але тільки Харків може похвалитися тим, що подарував світу 3-х нобелівських лауреатів, тільки Харків може похвалитися своїми досягненнями серед усіх міст нашої країни у розвитку мирного атому, харківські вчені роблять все для того, щоб польоти в космос були максимально успішними. Саме завдяки успіхам наших учених, які діляться своїми знаннями з підростаючим поколінням, наші діти традиційно завойовують лідируючі позиції на міжнародних, всеукраїнських олімпіадах і конкурсах. Крім цього, і основи сталого розвитку області, і сама стратегія були підготовлені безпосередньо харківськими вченими. Завдяки зусиллям, ми сьогодні крок за кроком відновлюємо втрачений авторитет нашого регіону. Визнанням того служать оцінки, які ми отримуємо від незалежних європейських організацій. Тому величезне спасибі всім Вам», - сказав Михайло Добкін присутнім в залі.

Після привітального слова Михайло Добкін разом з Оленою Олешко вручили найкращим науковцям державні нагороди, Почесні грамоти та Подяки від облдержадміністрації та обласної ради.