Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У переведенні опалення різних об'єктів з відомчих котелень на комунальні немає нерозв'язних проблем. Михайло Добкін

У переведенні опалення різних об'єктів з відомчих котелень на комунальні немає нерозв'язних проблем. Михайло Добкін

Сьогодні в ході засідання колегії Харківської обласної державної адміністрації голова ХОДА Михайло Добкін звернув увагу учасників засідання на необхідність максимально активної роботи з переведення опалення житлових будинків і соціальних об'єктів в області з відомчих котелень на комунальні. За його словами, незважаючи на те, що це питання досить складне, але непереборних перешкод до його рішення не існує.

«Кому буде потрібна моя допомога в організації комунікації з Міністерством оборони, з Південною залізницею, з усіма, від кого залежить сьогодні реалізація даного проекту - я готовий надати необхідне сприяння. Я не бачу тут невирішуваних питань. У нас ще є одне запасне джерело фінансування - це ті кошти, які йдуть на енергозбереження. Ми і звідти можемо фінансувати будівництво котелень, це не заборонено порядком використання цих коштів», - зазначив глава області.

Також Михайло Добкін підкреслив, що до тих керівників, які найближчим часом не досягнуть істотних результатів у цій справі, будуть застосовані дисциплінарні стягнення.