Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для уболівальників Євро-2012 передбачено понад 2 тисяч паркувальних місць на відтинаючих паркінгах

Для уболівальників Євро-2012 передбачено понад 2 тисяч паркувальних місць на відтинаючих паркінгах

Навколо Харкова передбачено створення відтинаючих паркінгів. Такі паркінги будуть організовані з боку Києва на території ринку «Лоск», на території ринку 1-й кілометр на Ростовській трасі і на території гіпермаркету «Метро». Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції заступник голови – керівник апарату ХОДА, начальник Харківського регіонального штабу з питань безпеки та правопорядку Василь Хома. Він зазначив, що відповідна інформація та навігаційні щити будуть розміщені до 1 червня. «Буде триразове розміщення інформаційних щитів, що попереджають про те, де знаходиться відсікаючий паркінг. Туди зможуть заїхати особи, які будуть рухатися з боку Києва, Донецька чи з Росії. Передбачається, що на «Гоптівці», де очікується основний потік, також буде розміщений інформаційний матеріал», – підкреслив Василь Хома.

За його словами, в даний час працівники ДАІ відпрацьовують алгоритм перенаправлення потоків за маршрутами на ці паркінги, вже організовано автобусний рух і підвезення власників транспортних засобів до найближчих станцій метро. На кожному з паркінгів передбачена охорона транспортних засобів, заходи протипожежної безпеки і сервісна зона.

«Не все заїдуть на паркінги, певна кількість людей і транспортних засобів прибуде до Харкова. У зв'язку з цим в Харкові також влаштовані паркувальні місця. Всі паркінги будуть безкоштовні. Передбачено більше 2 тисяч паркувальних місць», – додав заступник губернатора.