Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські книговидавці візьмуть участь у VІІІ Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку

Харківські книговидавці візьмуть участь у VІІІ Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку

З 17 по 20 травня 2012 року в м. Києві у приміщені Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться VІІІ Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок. Підготовку та проведення виставки забезпечує Державний комітет телебачення та радіомовлення України. Планується, що на виставці-ярмарку свою видавничу продукцію представлятимуть вітчизняні видавництва та видавничі організації різних форм власності з усіх регіонів України, а також зарубіжні суб’єкти видавничої справи.

До участі в урочистій церемонії відкриття виставкового заходу запрошені керівники держави, закордонні дипломатичні представники та інші офіційні особи.

Програмою VІІІ Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку передбачається проведення численних презентацій книжкових видань, випущених вітчизняними та іноземними видавництвами, прес-конференцій, «круглих столів», семінарів, присвячених актуальним проблемам книговидання і книгорозповсюдження, автограф-сесій, майстер-класів, дискусій за участю відомих українських письменників, літературознавців, художників-графіків тощо. 

Інформація про VІІІ Київську міжнародну книжкову виставку-ярмарок знаходиться на офіційному веб-сайті виставкового заходу: www.bookexpo.in.ua.

З усіх питань стосовно VІІІ Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку необхідно звертатися за тел.: (044) 278-82-27, 278-87-56 або електронною поштою: kniga@comin.gov.ua.