Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На площі Свободи встановлено Кубок Європи з футболу

На площі Свободи встановлено Кубок Європи з футболу

Сьогодні на головній площі міста Харкова - площі Свободи голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін і Харківський міський голова Геннадій Кернес встановили Кубок Європи у спеціальний павільйон для демонстрації. У заході також взяли участь Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат, легендарний харківський футболіст, друг Євро-2012 Ігор Кутепов, Народні депутати України Валерій Писаренко та Ірина Бережна.

«Довгі роки громада працювала для того, щоб довести право Харкова проводити у себе матчі фінального етапу Євро 2012. Сьогодні ми на фінішній прямій, сьогодні головний трофей у нас. Єдине чого хотілося б, щоб, коли буде фінал капітан збірної Україні, після фінального матчу гордо підняв цей Кубок над головою. Я думаю, що це буде головна перемога нашої країни не тільки в спорті, але і в праці», - сказав Михайло Добкін.

Головний трофей Євро-2012 Харків буде приймати з 15 по 17 травня. Як зазначають організатори, з 10:00 до 20:00 16 та 17 травня на пл. Свободи кожен бажаючий зможе сфотографуватися з легендарним трофеєм. Кубок вже був представлений у Києві та Івано-Франківську. Після Харкова трофі-тур відправиться в Донецьк, Дніпропетровськ, Львів, а завершиться турне 26 травня в Одесі.